Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velike poplave u Teksasu

Reporter spasio vozača auta koji je tonuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Reporter lokalne televizije pred kamerama je spasio muškarca čiji je automobil u Houstonu tonuo.

Pod vodom je veliko područje američke savezne države Texas. Poplave su se dogodile uslijed oluje tijekom koje je palo 45 centimetara kiše.

Pročitajte i ovo Potraga za nestalima i spašavanje odsječenih nakon potresa na Tajvanu - 1 Utrka s vremenom FOTO Potraga za nestalima u potresu na Tajvanu: Stotine su odsječene, više od tisuću ozlijeđenih Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan"

Jedna televizijska ekipa koja je snimala vremensku nepogodu zatekla se na mjestu na kojem je tonuo osobni automobil u kojem se nalazio muškarac, objvaio je SkyNews.

Izgleda da muškarac koji se nalazio u autu nije bio potpuno svjestan što se događa, pa mu je reporter Steve Campion, televizije KTRK-TV viknuo kako bi bilo bolje da izađe iz vozila.

Muškarac je u šoku izlazio, ne vjerujući svojim očima da mu vozilo tone. Pitao je: 'Što da radim?' Novinar mu je na to odgovorio neka pliva, a kada se približio suhom tlu, Steve mu je pomogao da izađe iz vode. Na snimci se može vidjeti kako voda guta vozilo koje ubrzo nestaje na poplavljenoj cesti.

Stotine je letova odgođeno, zatvorene su ceste, a brojna su domaćinstva ostala bez struje. Američki mediji su izvijestili kako je u poplava pet osoba poginulo.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene