Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostao bez riječi kod zubara

Rendgen mu otkrio da 40 godina u čeljusti ima metak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
51-godišnji Tommy Bennet itekako se iznenadio kada je tijekom rendgenskog pregleda kod zubara saznao da u čeljusti više od 40 godina ima metak.

Tommy iz Washingtona požurio je u bolnicu u Newcastleu kada mu se zubna proteza nakon godina nošenja gotovo raspala, piše Daily Mail. 'Nosio sam protezu 14 godina, i nedavno se urušila. Morao sam u bolnicu na detaljniji pregled desni i zuba da liječnici procjene je li moja vilica dosta jaka za nove proteze', pojasnio je.

Pročitajte i ovo Ihtiosaur (Ilustracija: Nobumichi Tamura) Dugačak čak 26 metara Pronađena čeljust prapovijesnog "morskog čudovišta": Bio je možda najveće biće koje je ikad živjelo na Zemlji FBI riješio misterij star 4000 godina: Otkriveno kome pripada glava pronađena u egipatskoj grobnici (Foto: Boston Museum of Fine Arts) Rekonstruirali DNK FBI riješio misterij star 4000 godina: Otkriveno kome pripada glava pronađena u egipatskoj grobnici

'Kada su dobili nalaze rendgenske snimke, začudio sam se zašto me pitaju jesam li ikada upucan', ispričao je Tommy koji se sjetio da se sporno ranjavanje moralo dogoditi 1970. kada je imao svega 10 godina. Tada se s prijateljom igrao s oružjem i ovaj ga je, nesretnim slučajem, pogodio.

>> VIDEO: Revolucija u medicini - rendgen odlazi u povijest?

'Oružje nam je bilo jako zanimljivo. No, stvar je izmaknula kontroli i zračni pištolj je u rukama mojeg prijatelja opalio. Ciljao je moju nogu, no metak me, tada sam mislio samo okrznuo, pogodio ispod oka. Stavio sam zavoj na ranu i nije mi palo na pamet da je metak ušao', ispričao je.

Nakon 40 godina, kosti su srasle oko metka i pred Tommyjem je riskantna operacija. 'Sve sam ispričao obitelji, a djeca me sada smatraju herojem', dodao je i istakao kako sada njegov šestogodišnji unuk mislio da je bio u ratu. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene