Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UZ NACISTIČKE UZVIKE

REMENJEM I ŠAKAMA PO STUDENTIMA Desničari upali na studentsku tribinu i napali sudionike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tribina se održavala na Filozofskom fakultetu u Beogradu, a svjedokinja je rekla kako je riječ o neonacistima, pripadnicima organizacije "Nacionalni srpski front".

Grupa muškaraca upala je jučer na tribinu koja se održavala na Filozofskom fakultetu u Beogradu i počela udarati studente remenjem i šakama po glavi, uzvikujući pritom "Sieg heil" i "Heil Hitler". Događaj su studenti i snimili, a na snimcima se vidi kako nekoliko muškaraca napada jednog studenta.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti Napad na reportera Mladena Savatovića Sve snimljeno VIDEO Napadnut reporter tijekom javljanja uživo: "Hoćeš da te udarim!"

"Nakon početka tribine grupa od sedam-osam muškaraca, za koje sam kasnije saznala od kolega da su neonacisti, pripadnici organizacije 'Nacionalni srpski front', ustala je i fizički napala studente, udarajući remenjem i rukama po glavi pojedine kolege.

Cijelo vrijeme su uzvikivali parole 'Sieg heil', 'Heil Hitler' i druge te vrijeđali studente na vjerskoj, rasnoj, nacionalnoj i seksualnoj osnovi, dobacujući studenticama seksističke uvrede i prijetnje silovanjem. Jedan od nacista je i prijetio nožem studentima", rekla je za Blic jedna studentica. Još nije poznato što je bio motiv ovome napadu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene