Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Želio snimiti patku

Rektor sveučilišta preživio četiri dana u močvari zahvaljujući urinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Znanstvenik u dobi od 65 godina četiri je dana proveo u močvari u Louisiani, a preživio je jedući stabljike i pijući vlastiti urin.

Riječ je o 65-godišnjem rektoru sveučilišta u Kolumbiji Franciscu Piedrahitu koji je došao u Louisianu kako bi fotografirao mužjake određene vrste patki. Mobitel je ostavio u hotelu jer ga nije htio izgubiti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Reagiralo i veleposlanstvo Smrtonosno upoznavanje uzelo osam života: I komičar pronađen mrtav, sve žrtve povezuje jedna stvar Mladić iza metalne ograde, ilustracija strašne sudbine Šokantna ispovijest 13-godišnjaka koji ubija za novac: "Većina male djece je gladna. Postaneš ovisan..."

Područje inače nije opasno ako se putnik drži staze, no profesor je u potrazi za patkom skrenuo s nje misleći kako je močvara presušila. Prevario se i u trenutku je završio do pasa u vodi punoj mikroorganizama i nametnika. Tvrdi da se ponašao su skladu s pravilima izgubljenih osoba - nije se puno udaljavao, a većinu vremena je proveo na čvrstom otočiću dugom tri metra.

Preživio je jedući stabljike i pijući vlastiti urin. Četvrtog dana pronašli su ga  helikopterom i Francisco je spašen. U bolnici se brzo oporavio od dehidracije, probavnih poteškoća i nepravilnosti u radu bubrega. Ubrzo je otpušten i uskoro bi se trebao vratiti u Kolumbiju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene