Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pakao za djecu

Razvode se VEĆ 10 godina i još se ne vidi kraj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slučaj razvoda bivšeg savjetnika za investicije u SAD-u, Davida Zilkha i njegove bivše supruge Karen Kaiser, ne pokazuje znakove skorašnjeg završetka, iako se parnica vodi već deset godina.

Razvod Davida Zilkha i Karen Kaiser traje već više od deset godina. Razvod su dobili, ali nikako da se dogovore oko djece i troškova dugogodišnje parnice. Stoga je još sudskih saslušanja dogovoreno za sljedeća dva mjeseca, javlja AP.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nisu svi bili zadovoljni Trebala je to biti velika promjena u razvodima, ali ništa od toga: Zakon se mijenja nakon 90 godina Razvod braka, ilustracija - 1 Novi prijedlog u Saboru Uskoro bismo mogli lakše do razvoda braka, ali nisu svi zadovoljni: "Prvo se to napravilo s ovrhama"

>> 'Zadatak' novog obiteljskog zakona: Zaštita djece

'Neki slučajevi iz nekog razloga izmaknu kontroli', rekao je sudac Michal Shay tijekom saslušanja na sudu u Stamfordu. 'Čini se nemoguće kad ih se pokuša vratiti na pravi put. To ja pokušavam napraviti ovdje', rekao je sudac još prošle godine.

David Zilkha, koji svoje blizance, 12-godišnjeg sina i kćer, nije vidio već četiri godine, sudu je dostavio dokumente kojima dokazuje kako Kaiser odbija dogovoriti 'zajedničku terapiju' za njega i djecu za koju su se obje strane dogovorile u siječnju.

Također je optužio Kaiser da je opetovano lagala vlastima o njemu te je djecu otuđila od njega. Ona pak tvrdi da je on lagao vlastima i vodio kampanje ne bi li uništio njezinu reputaciju te da ju je jednom udario u lice.

Kaiser je podnijela zahtjev za razvod 13. kolovoza 2003. Sudac je odobrio razvod 31. svibnja 2005, ali slučaj se nastavio s prigovorima na odluke uključujući djecu i troškove.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene