Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova navodna afera

Razvod sve bliži? Obama vara Michelle s Caroline Kennedy?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već godinama Caroline se divi američkom predsjedniku, a u Japanu su navodno skupa provodili veći dio privatnog vremena. Bijesna Michelle navodno je glavu hladila u hotelu u Virginiji.

Američki predsjednik Barack Obama i njegova supruga Michelle sve su bliže razvodu, prenosi Showbiz Spy pisanje National Enquirera čiji izvori tvrde da Obama ima aferu s Caroline Kennedy, kćerkom JFK-a i američkom ambasadoricom u Japanu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Predrasude Obama još jednom iznenadio priznanjem! Slika nije dostupna O otetim djevojčicama Michelle Obama: 'Moj suprug i ja osjećamo revolt i tugu'

Obama je u Japan u travnju putovao bez supruge, a za vrijeme posjeta visoki izvor iz japanske politike raspisao se o njiihovom braku i izazvao bijes prve dame.

Čvrsta Angela se slomila i plakala: 'Ne želim počiniti samoubojstvo'

'Političar je izložio tajne o Obaminom varanju i Michellinom bjesomučnom trošenju novaca', rekao je izvor.

'Skorašnji razvod javna je tajna'

'Javna je tajna da par već dogovara razvod i da čekaju kraj njegovog (Obaminog) mandata da se razvedu', napisao je parlamentarni zastupnik Kazuyuki Hamada na svom blogu. 'Kada biste pitali prvu damu rekla bi vam da je predsjednik patološki preljubnik koji koristi pomoć tajne službe kako bi skrio dokaze da je varalica', napisao je.

Zbog njegovoh komentara prva dama osjećala se potpuno osramoćenom, a, što je još gore, nije bila tamo da se brani, dok veleposlanica Caroline nije napravila ništa da demantira tvrdnje.

'Odjurila iz Bijele kuće da se ohladi'

'Michelle je bila toliko ljuta zbog svega da je odjurila iz Bijele kuće i prijavila se u hotel u Virginiji da se ohladi, tvrdnje su izvora iz Bijele kuće. Posebno su je razljutile fotografije supruga i ambasadorice na kojima su izgledali jako bliski.

Michelle Obama: 'Moj suprug i ja osjećamo revolt i tugu'

'Prva dama sumnja da ju Barack vara sa svakom ženom s kojom ostane nasamo, pogotovo ako je ona atraktivna. Zna i da Caroline i Barack dijele uzajamno divljenje jedno prema drugome', kaže izvor.

Već dugo je jasno da je Obama veoma drag Caroline. Stavlja ga na pijedestal, a vjeruje se da su u Japanu zajedno provodili velik dio privatnog vremena.

Michelle već pronašla novu kuću za sebe i kćeri?

'Michell vjeruje, s pravom ili ne, da je njezin suprug jednako toliko ospjednut s Caroline zbog čega joj je i dao posao veleposlanice u Japanu', objasnio je izvor. Razvod od Obame planira čim mu završi mandat i navodno je već pronašla novu kuću u Washingtonu za sebe i kćeri. Predsjednik će se pak preseliti na Havaje gdje će uživati daleko od Michelle.

Kao zlatna božica: Nitko nije slušao Obamu kad se pojavila ona!

Naravno, sve ove informacije nisu provjerene i nemaju službenu potvrdu, a ovo nije prvi put da su se mediji raspisali o Obaminom varanju. Nedavno su ga francuski novinari povezivali s popularnom pjevačicom Beyonce.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene