Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Raznio se bombom, geleri ubili i cimera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
74-godišnji Radovan Maljenović iz Doboja prekjučer oko oko 21.30 sati na Odjelu neuropsihijatrije Opće bolnice "Sveti apostol Luka" u Doboju aktivirao je ručnu bombu od koje je na mjestu ostao mrtav, a teške ozljede zadobio je 78-godišnji Stanko Stanković iz Kakmuža.

Liječnici su pokušali spasiti život Stankovića, ali je i on ubrzo podlegao ozljedama. 

Pročitajte i ovo Jutro nakon terorističkog napada u Moskvi Dojava o bombi Nova drama u Moskvi: Evakuirana bolnica u kojoj se liječe žrtve terorističkog napada Rusi moćnim oružjem otežavaju Ukrajincima na bojišnici Objavili i snimku VIDEO Rusija krenula u masovnu proizvodnju zastrašujućeg oružja: "Zapad nema pojma što se događa, mogu razoriti bilo koji europski grad"

Geleri ručne bombe nanijeli su ozljede i pacijentima Vojinu Novakoviću (67) iz Miškovaca kod Dervente i Savi Trivunčeviću (60) iz Teslića, koji su nakon ukazane pomoći ponovo smješteni na Odjel neuropsihijatrije. 

Nitko iz ove ustanove nije htio davati izjave novinarima. Direktor Opće bolnice u Doboju prof. dr. Duško Vasić novinarima je samo potvrdio da se slučaj dogodio i uputio ih na policiju i tužiteljstvo.

"Mogu potvrditi da se dogodilo samoubojstvo u kojem su stradala dva pacijenta i dvoje je ozlijeđenih. O uvjetima rada i liječenja na Odjelu neuropsihijatrije govorit ću vam drugi put", rekao je Vasić.

Inače, Radovan Maljenović bio je nepokretan, jedna strana tijela bila mu je oduzeta. Tko mu je i kada u sobu donio ručnu bombu, trebala bi pokazati istraga. Medicinsko osoblje kaže da je bomba u bolnicu mogla dospjeti na razne načine, pa čak i prilikom posjete. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene