Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drogirali i podvodili maloljetnike

Razbijen pedofilski lanac, uhićeno osam osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolska policija priopćila je kako je razbila kriminalni lanac koji je, uz pomoć droge, maloljetnike navodio na prostituciju, prenosi agencija AFP.

U policijskom priopćenju navodi se kako je u gradu Palma na Balearskim otocima uhićeno osmero članova kriminalne skupine, koji su maloljetnicima davali drogu prije nego što bi ih podvodili odraslima radi prostitucije, ili izrađivali fotografije za prodaju.

Pročitajte i ovo Pere Aragones Promjena Borci za neovisnost Katalonije doživjeli izborni potop: "Počinje nova etapa" Uhićeni Srbi u Španjolskoj akcija u Španjolskoj VIDEO Pogledajte kako je pao jedan od najtraženijih srpskih mafijaša: "Bili su vezani, a u kući je bilo puno krvi"

Uhićene su dvije žene i šest muškaraca u dobi između 20 i 65 godina. Istraga koja je pokrenuta prije osam mjeseci, poslije smrti jedne 16-godišnje djevojčice, omogućila je spašavanje velikog broja maloljetnika, navodi AFP.

Policija ističe da su maloljetnici postupno dovedeni "u situaciju iz koje nema povratka".

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene