Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatan zločin!

Ravnatelj hipnotizirao učenike pa se dvoje ubilo i jedan poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija provodi istragu zbog ravnatelja jedne srednje škole na Floridi zbog hipnotiziranja troje učenika koji su kasnije umrli.

George Kenney je udaljen s radnog mjesta nakon što je priznao da je hipnotizirao 16-godišnjeg tinejdžera koji je dan nakon toga počinio samoubojstvo. Istraga samoubojstva Wesleyja McKinleyja otkrila je da je još dvoje učenika bilo pod ravnateljevim utjecajem.

Pročitajte i ovo Autobusna nesreća, ilustracija U samo dva dana Nova autobusna nesreća u Njemačkoj: Ozlijeđeni deseci učenika Bicikli - 5 Djeca oduševljena Rekreacija za sve: Općina svim učenicima trećih razreda poklonila bicikle

Ravnatelj je navodno hipnotizirao Brittany Palumbo pet mjeseci prije nego se ubila, a 16-godišnjeg Marcusa Freemana šest dana prije nego je poginuo u prometnoj .

Kenney je sve porekao. No, istraga je otkrila da je ukupno 75 učenika i školskog osoblja dolazilo na hipnozu u njegov kabinet, piše Daily Mail. Nakon njegove hipnoze poginula je i 68-godišnja profesorica, no, nije sigurno da li je njezina smrt povezana s hipnozom. On je rekao da ih je hipnoza činila sretnijima te da im je pomogla u koncentraciji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene