Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Standardna procedura promatranja

'Ratko Mladić nije u životnoj opasnosti niti mu je narušeno zdravlje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ratko Mladić nije u životnoj opasnosti, rekla je glasnogovornica Haaškog tribunala Nerma Jelačić.

U Haagu se još obavljaju zdravstveni pregledi nekadašnjeg zapovjednika Vojske Republike Srpske Ratka Mladića i do sada 'nije prijavljeno ozbiljno narušeno zdravstveno stanje ili stanje životne opasnosti', rekla je danas glasnogovornica Haaškog tribunala Nerma Jelačić, prenose mediji u Srbiji.

Pročitajte i ovo Djeca u vrtiću Virusi se brzo šire Kako smanjiti broj bolesne djece? ''Četiri su najvažnije stvari, a ovo treba djecu posebno naučiti" Muškarcu u mozgu pronašli parazita bizaran slučaj Mjesecima patio od migrene, snimke mozga otkrile u čemu je problem: Za sve je kriv jedan obrok

Mladić je još izdvojen, ali nije izoliran i prolazi kroz standardnu proceduru tijekom koje se obavljaju promatranja i zdravstveni pregledi i uskoro će biti prebačen u rezidencijalni dio Pritvorske jedinice u Sheveningenu - najavljeno je na redovnom brifingu za novinare, piše beogradski Blic.

Bez odgovora o smještaju Mladića i Karadžića

Nerma Jelačić je rekla kako o detaljima koji se odnose na zdravlje Mladića ne može govoriti. Na pitanje da li se Mladić izjasnio hoće li će se od optužbi pred Tribunalom braniti sam, glasnogovornica je rekla kako optuženi ima pravo u roku od mjesec dana pisanim putem obavijestiti tajništvo Tribunala namjerava li se braniti sam ili će imati tim obrane.

Nije željela odgovoriti na pitanje postoji li mogućnost da Mladić i Karadžić budu smješteni blizu jedan drugoga i da li je moguć njihov susret. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene