Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne može više

Ranjeni vođa proruskih separatista podnio ostavku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vođa proruskih separatista Valerij Bolotov u četvrtak u Luhansku objavio je da podnosi.

Vođa proruskih separatista u Luhansku objavio je u četvrtak da podnosi ostavku objasnivši da svoju dužnost ne može obavljati jer je ranjen čime je postao drugi pobunjenički vođa koji je napustio scenu u proteklih tjedan dana.

Pročitajte i ovo Ilustracija Već se događalo Rusija bombardirala Rusiju! "Vojska je sve morala uništiti na licu mjesta" Maria Zaharova poslala je poruku SAD-u Nisu zadovoljni Nakon američke pomoći Ukrajini oglasila se i Rusija: "Ovaj rat za njih će završiti ponižavajuće, kao u Vijetnamu"

Ruska državna televizija Rusija 24 prenijela je izjavu Valerija Bolotova, čelnika samoproglašene Luhanske narodne republike koji je kazao kako će njegovu dužnost preuzeti Igor Plotnitski dosadašnji ministar obrane entiteta.

KIJEV UPOZORAVA RUSE: Ne dopuštamo da s humanitarnim konvojem uđete u Ukrajinu!

Ukrajinska regija Luhansk koja graniči s Rusijom poprište je borbi pobunjenika i ukrajinskih snaga koje pokušavaju uspostaviti knotrolu nad dijelovima zemlje pod nadzorom separatista.

Njegova ostavka znači da je u obje samoproglašene republike koje su formirane oko Luhanska i Donecka došlo do smjene na čelu. Čelnik samoproglašene Donjecke narodne republike Aleksandar Borodaj podnio je ostavku 7. kolvooza. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene