Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umro s bebom u naručju

Ranije rodila kako bi umirući suprug vidio dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Diane Augler iz Teksasa rodila je djevojčicu dva tjedna prije termina kako bi bebu mogao vidjeti njezin suprug Mark Augler koji je tijekom božićnih praznika saznao da neće pobijediti bitku s rakom.

Osam mjeseci kemoterapije uništilo je pluća 52-godišnjem Marku, Dianinom suprugu i ocu petero djece. U siječnju ove godine su mu dijagnosticirali plućnu fibrozu te kazali kako će živjeti još samo nekoliko dana.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvještaj policije Otkriven uzrok ozljeda bebe iz pulske bolnice: Roditelji curicu doveli s teškim ozljedama glave Ilustracija (Foto: Getty Images) filmski scenarij Beba rođena u vozilu hitne pomoći, sumnjalo se da majka ima koronavirus

Stoga su se on i supruga odlučili na nešto ranije rođenje njihove djevojčice. Diani su inducirani trudovi dva tjedna prije termina kako bi Mark mogao vidjeti svoju kćer. On ju je prvi držao u naručju, a nekoliko dana nakon toga pao je u komu.

>> Izazvala prijevremeni porod kako bi njena umiruća kćer upoznala bebu

Priča obitelji Augler dirnula je mnoge u Teksasu, pa su im volonteri priskočili u pomoć. Obnovili su im krov kuće, koji je Mark namjeravao popraviti kada ozdravi, javlja Fox News.

>> Djevojka (17) žrtvovala život za svoje nerođeno dijete

Mark je preminuo dok su malena Savannah i surpuga Diane ležale pokraj njega u bolničkom krevetu.

Podsjetimo, slično je učinila i Paula Holmes iz Lancashirea, Velike Britanije koja je zamolila liječnike da joj potaknu prijevremeni porod, tri tjedna ranije kako bi je upoznala njena desetogodišnja sestra Katy koja je umirala od raka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene