Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napisao pismo

Radnik na platformi: 'Vidio sam trenutak pada nestalog zrakoplova!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radnik tvrdi da je zrakoplov gorio u zraku. Poslodavcu je javio što je vidio, nakon čega su dužnosnici izvijestili da u moru nisu našli ništa.

Radnik na naftnoj platformi na jugoistočnoj obali Vijetnama tvrdi da je svjedočio padu nestalog malezijskog zrakoplova. U e-mailu koji je poslao svom poslodavcu napisao je: 'Vjerujem da sam vidio malezijski zrakoplov kako pada. Vrijeme se poklapa', piše Mashable.

Pročitajte i ovo Nestali djed - 1 Bio maskiran u mušketira Muškarca (82) nema gotovo dva mjeseca: Obitelj u očaju zato što je teški bolesnik, a nije popio lijekove Božena Beber izbivala više od 24 sata Sretan kraj potrage: Nestala 80-godišnjakinja vratila se kući

Kineska državna agencija javlja: Satelit vjerojatno locirao nestali zrakoplov

Vijetnamski dužnosnici potvrdili su da su pismo dobili, međutim u moru nisu našli ništa.

Posljednje riječi pilota nestalog zrakoplova: 'U redu, laku noć'

Radnik je napisao kako je vidio zrakoplov koji je gorio na velikoj nadmorskoj visini, a letio je okomito u odnosu na standarde zrakoplovne rute. 'Od trenutka kda sam prvi put vidio gorući avion do trenutka kada je plamen nestao prošlo je 10 do 15 sekundi.'

Vlasti su potragu za nestalim zrakoplovom proširile nakon izvješća da je let možda prormijenio smjer prije nestanka radara. Timovi tražitelja ranije su pročešljali vode izmešu Malezije i Vijetnama kako bi došli do bilo kakvih tragova o nestalom zrakoplovu koji je prevozio 239 ljudi.

Ipak nije misterij? Evo zašto zvone mobiteli putnika nestalog aviona

U srijedu su u javnost izašle posljednje riječi pilota koje je poslao kontrolnom tornju prije nestanka. Rekao je 'U redu, laku noć'. Također, nakon objave informacije da mobiteli nekih putnika i dalje zbone, stručnjak je objasnio kako nije riječ o misteriju, nego o načinu funkcioniranja mreže.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene