Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pad helikoptera

Radnici zaspali na posao i izbjegli sigurnu smrt na dizalici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica Britanaca jučer su mogli zahvaliti Bogu na njegovoj 'intervenciji', jer su izbjegli sigurnu smrt na vrhu nebodera u Londonu.

Obojica su jučer ujutro trebali biti u dizalici u koju se zaletio helikopter, ali su "prespavali" odlazak na posao i time si spasili život. Da je sve to bila nevjerojatna sreća govori i podatak da su Richard Moule i njegov kojega Nicki Biagoni, koji su trebali raditi u kabini krana na neboderu, jučer prvi puta u nekoliko godina zakasnili na svoju smjenu, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Screenshot Užas i panika Krenuli su na luksuznu večeru, a onda se helikopter počeo vrtjeti i padati: "Umrijet ćemo ovdje!" Pad helikoptera u Norveškoj Tragedija u Norveškoj Tijekom misije potrage i spašavanja srušio se helikopter: Jedna osoba poginula, petero ozlijeđeno

>> London: Helikopter se zabio u kran i srušio, dvoje mrtvih

U nesreći koja se dogodila u maglovito londonsko jutro, oko 8 sati, poginule su dvije osobe, uključujući i pilota helikoptera, dok je 12 osoba ozlijeđeno. - Kolega i ja smo obojica trebali tamo biti u 7 sati, ali obojica smo zaspali - kazao je otac dvoje djece, 31-godišnji Moule te dodao kako je ovo bio prvi put da je zakasnio na posao u tri godine. 'Jednostavno sam se kasnije probudio. Nazovite to božanskom intervencijom, ako želite', rekao je Moule koji je kazao da je do nebodera došao oko 7,45 sati, a u trenutku sudara helikoptera bio je spreman za posao u podrumu.

Supruga drugog "pospanog" radnika rekla je da je Biagioni inače nikada ne kasni na posao. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene