Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Otac toples plesačice: Muslimanski svećenik se razveo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Omar Bakri Mohammed razveo se od svoje dosadašnje žene i oženio novu koja je godinu dana mlađa od njegove kćeri, toples plesačice.

Muslimanski ekstremist Bakri Mohammed, odbacio je svoju sadašnju suprugu, 48-godišnju Hanah, kako bi se oženio 26-godišnjom libanonkom Rubom, navodi The Sun.

Pročitajte i ovo Tik tok svećenik - 2 modernizacija u crkvi Svećenik hit na TikToku: Prije zaređenja igrao nogomet s Livajom i Perišićem, a imao je i djevojke Ilustracija Državni zavod za statistiku Demografski slom Hrvatske - rođeno najmanje djece u povijesti: Ipak, ima jedna svijetla točka

Bakri je izjavio kako mora imati ženu nakon što je Hanah, inače majka njegovo šestero djece, odbila ostati s njim u egzilu u Libanonu.

'Hanah je došla kako bi živjela s njim u Libanonu, nakon što je dobio zabranu ulaska u Britaniju, ali nije se snašla. Žalila se kako nema slobodu i ne smije se kretati bez muževe pratnje', rekao je izvor blizak Bakriju. 

>> 'Kći muslimanskog svećenika ekstremna je samo u seksu'

>> Radikalni muslimanski svećenik kćeri platio operaciju povećanja grudi

'U Britaniji je mogla odlaziti u shopping s prijateljicama, te se šminkati i nositi lijepu odjeću. No u Beirutu je drugačije jer se Omar odlučio za mnogo konzervativniji život'.

'Stalno su se svađali, a ona mu je predbacivala da ne može podnijeti život kao u zatvoru.'

'On joj je odgovorio da se slobodno može vratiti u Englesku i živjeti na socijalnoj pomoći ako to želi, što je ona kraju i učinila. I tako je našao mnogo mlađu, koja je zapravo fotomodel', objašnjava prijatelj.

Bakri je navukao bijes britanske javnosti nakon što je pohvalno govorio o napadu 11. rujna, te optužujući britansku vladu i javnost za eksplozije u Londonu u kojima je poginulo 52 ljudi.

U Libanon je izgnan 2006. kada je otkriveno da je britanske porezne obveznike koštao 300 tisuća funti, dok je svoju obitelj uzdržavao donacijama.

Njegovi sljedbenici i dalje mu šalju donacije raspirujući strah kako namjerava financirati sveti rat protiv zapada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene