Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mjere opreznosti

Putnik ozlijeđen iglom iz sendviča na lijekovima protiv HIV-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od putnika koji je pronašao iglu u sendviču na Deltinom letu na lijekovima je koji se koriste u liječenju osoba zaraženima HIV-om.

'Kada sam drugi puta zagrizao sendvič, osjetio sam ubod na usni. Bila je to 2,5 centimetra duga igla', ispričao je James Tonges. Dodao je kako su ga stavili na lijekove te će se tek ustvrditi je li na iglama bila kakva supstanca.

Pročitajte i ovo Zdravstvo u Zadru - 4 Tko je odgovoran? Snimila dramatičan razgovor s liječnikom, odgovor ju je šokirao: "Da je to bila vaša mama, što biste učinili? Pitam vas kao čovjeka!" Željko Kaštelan, Povjerenstvo za izradu nacrta Nacionalnog programa pilot faza Kreće program za rano otkrivanje najčešćeg raka kod muškaraca: "Više od 20 tisuća živi s rakom prostate danas u Hrvatskoj"

Još je jedan putnik u istom letu zadobio lakšu ozljedu kada je zagrizao sendvič. Ubrzo je avionska kompanija i na svojim ostalim letovima u nekoliko sendviča pronašla igle.

>> U sendvičima na letu putnici pronašli igle, jedan ozlijeđen

Slučaj istražuje i FBI. 'Ne možete provjeriti baš svaki sendvič koji se unosi u avion', rekao je bivši specijalni agent FBI Brad Garrett. 'Ovo pokazuje ljudima koji žele raditi loše stvari, da to mogu napraviti upravo tako', kaže Garrett. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene