Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Putnici i dio posade evakuirani s trajekta nasukanog u Irskom moru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri putnika i dio posade evakuirani su, zbog opasnosti od prevrnuća, s trajekta koji se jučer navečer nasukao u Irskom moru, izvjestila je obalna straža.

U akciji izvedenoj po vrlo ružnom vremenu i valovima većima od sedam metara sudjelovali su helikopteri Britanskog ratnog zrakoplovstva i mornarice.

Pročitajte i ovo Olujno jugo na području Splita - 2 Snažno jugo Obustavljena plovidba katamarana i mnogih trajekata u okolici Splita: Pogledajte o kojim se linijama radi Emil Tedeschi Doznao kaznu Tedeschijev sin zaustavio trajekt: "Ja sam u premijerovu osiguranju"

Na trajektu, na kojem su ukupno bila 23 putnika i članova posade, ostalo je sedam članova posade bitnih za upravljanje trajektom, a svi drugi prebačeni su na sigurno, izjavio je glasnogovornik obalne straže.

Nema izvješća o ozlijeđenima.

Trajekt koji se nasukao oko 13 kilometara zapadno od luke Fleetwood na sjeverozapadu Engleske nagnuo se na jednu stranu u četvrtak dok je po cijeloj Velikoj Britaniji vladalo vrlo loše vrijeme praćeno snažnim olujnim vjetrom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene