Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Prati ga 600 kamera

Putinov tigar Kuzja 'osumnjičen' za napad na kokošinjac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tigar koje je Putin pustio u divljinu navodno je pojeo nekoliko kokoši i iza sebe ostavio tragove krvi, svojih šapa i perja.

Kinezi 'sumnjiče' sibirskog tigra Kuzju, kojega je ruski predsjednik Vladimir Putin pustio u divljinu, za napad na kokošinjac u jednom selu u pokrajini Heilongjiangu na sjeveroistoku Kine, izvijestili su u utorak ruski mediji.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Navodno je pojeo nekoliko kokoši i iza sebe ostavio tragove krvi, svojih šapa i perje, javlja kineska novinska agencija Xinhua.

Kuzju su 'prijavili' lokalni stanovnici prije tri dana pograničnoj službi.

Kuzja je jedan od tri tigra koje je Putin pustio na slobodu u svibnju ove godine u Amurskoj oblasti. Početkom listopada kineski stručnjaci su izvijestili da je Kuzja prešao rusku granicu i više puta je viđen u pokrajini Heilongjiangu. Postavljeno je više od 60 automatskih videokamera kako bi se pratilo njegovo kretanje.

Tigar napao TV ekipu, Putin ga upucao puškom

U divljini živi manje od 500 sibirskih tigrova i to većinom u istočnoj Rusiji, sjeveroistočnoj Kini i sjevernom dijelu Korejskog poluotoka.

Sibirski tigrovi su ugroženi jer se izlovljavaju zbog crvenkastog krzna ukrašenog crnim prugama. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene