Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijateljski odnosi

Putin pozvao Nikolića u službeni posjet Rusiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski predsjednik Vladimir Putin pozvao je srbijanskog predsjednika Tomislava Nikolića da uskoro posjeti Rusku Federaciju, priopćeno je u utorak u Beogradu.

Detalji posjeta bit će precizirani početkom prosinca tijekom boravka šefa ruske diplomacije Sergeja Lavrova u Beogradu, navodi se u priopćenju iz Nikolićeva ureda nakon današnjeg sastanka s ruskim veleposlanikom u Beogradu Aleksandrom Čepurinom.

Pročitajte i ovo Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce U mnogo čemu su se složili Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce Ruski predsjednik Vladimir Putin - 2 Nije odao počast Kremlj tvrdi da je Putin ožalošćen: "Malo je vjerojatno da itko razumije kroz što on prolazi"

OČI SVIJETA OPET SU UPERENE U NJIH Rusi se još jednom pohvalili svojom vojnom snagom

Nikolić je zahvalio ruskom veleposlaniku što je Rusija glasovala protiv članstva Kosova u UN-ovoj Organizaciji za obrazovanje, znanost i kulturu (UNESCO) čime je, kako se navodi, još jednom pokazala da je iskreni prijatelj i saveznik Srbije. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene