Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sastanak ruskog Vijeća sigurnosti

Putin na Krimu nakon novih napetosti s Ukrajinom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski predsjednik Vladimir Putin doputovao je u petak na Krim gdje bi trebao okupiti rusko Vijeće sigurnosti nakon novih napetosti između Moskve i Kijeva oko pripojenja ukrajinskog poluotoka.

Ruski predsjednik Vladimir Putin doputovao je u petak na Krim gdje bi trebao okupiti rusko Vijeće sigurnosti nakon novih napetosti između Moskve i Kijeva oko pripojenja ukrajinskog poluotoka, objavile se ruske novinske agencije.

Pročitajte i ovo Požar na Krimu Rat u Europi VIDEO/FOTO Apokaliptične scene na Krimu: Plameni jezici i stup gustog dima iznad luke i grada nakon napada dronom Ilustracija Rat u Europi Ukrajinci krenuli u veliku ofenzivu? Rusi tvrde: ''Iznad Krima smo oborili projektil ispaljen iz Ukrajine''

Nije navedeno koliko će trajati posjet ruskog predsjednika na Krimu, peti nakon pripojenja poluotoka u ožujka 2014.

Vladimir Putin na Krimu će predvoditi sastanak Vijeća sigurnosti i posjetiti forum posvećen ruskoj mladeži, istaknule su agencije. Rusija optužuje Ukrajinu da želi destabilizirati Krim te da je ondje pripremala "terorističke akcije".

Od prošlog tjedna Krim je u središtu novog vala napetosti između Ukrajine i Rusije.

Ruske tajne službe (FSB) objavile su kako su spriječile napade i uhitile ukrajinske "sabotere-teroriste" nakon sukoba u kojima su poginule dvije osobe, jedan agent FSB-a i jedan ruski vojnik. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene