Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije bilateralno pitanje

Pusić: Istup srbijanskog ministra je pitanje kućnog odgoja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istup srbijanskog ministra Aleksandra Vulina u Jadovnom nije bilateralno pitanje, već pitanje kućnog odgoja, izjavila je u ponedjeljak u Luxembourgu hrvatska ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić.

"To nije bilateralno pitanje, već pitanja kućnog odgoja. Taj član vlade Srbije je do sada imao vrlo neobične eskapade, ovo je nešto što je ispod razine. Hrvatska ne treba i neće skakati kad bilo tko nešto kaže, ali sigurno bi bilo dobro da Srbija sa svoje strane ne dozvoli da se takva slika o njoj širi, jer izgleda vrlo neprimjereno za bilo koju pristojnu zemlju da se njezin ministar tako ponaša", rekla je ministrica Pusić, koja je u Luxembourgu sudjelovala na sastanku ministara vanjskih poslova zemalja članica EU-a.

Pročitajte i ovo Hrvoje Vojković Poduzetnik i političar Vojkoviću presudili tulipani i božuri: Pokušao izvući 400.000 eura Aleksandar Vulin Sramotan ispad pred kamerama VIDEO Vulin brutalno izvrijeđao Hrvatsku: "Misle da su kapo, a svi su ustaše. Pitao sam i Gotovinu je li ustaša"

Srbijanski ministar došao u Hrvatsku pa Alojzija Stepinca nazvao 'vikarom ustaške vojske'

Srbijanski ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin je u nedjelju u Jadovnom, kao izaslanik srbijanske vlade, među ostalim, nazvao kardinala Alojzija Stepinca "ustaškim vikarom" te rekao da "ne može ista ruka vijenac nositi i u Bleiburg i u Jasenovac", aludirajući na hrvatsku predsjednicu koja je posjetila oba mjesta. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene