Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mrtvi špijun

Puno nejasnoća oko smrti agenta britanskog MI6

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prva obdukcija tijela agenta britanske tajne službe MI6, čije je tijelo probađeno u Londonu, nije dala konačne odgovore glede uzroka smrti, priopćila je britanska policija.

Truplo Gartetha Williamsa (30), koje je bilo u raspadajućem stanju, pronađeno je u ponedjeljak u stanu u vlasništvu britanske vlade, a pretpostavlja se da nije bilo otkriveno oko dva tjedna.

Pročitajte i ovo U naselju Srednjaci ubijena ženska osoba - 13 Ubijena žena Policija o ubojstvu na Srednjacima: "Jedna je osoba pod našim nadzorom" Slika nije dostupna Pronađeno tijelo ubijenog Korejca, talibani odredili novi datum

Williams je u Londonu radio za MI6, kamo je premješten iz stožera agencije GCHQ za prisluškivanje u Cheltenhamu. Vjeruje se da je strastveni ljubitelj bicikla i fitnessa zadavljen, a sad su u tijeku ispitivanja posmrtnih ostataka na droge i alkohol.

Tijelo mrtvog agenta pronađeno je zagurano u veliku sportsku torbu, ostavljenu u kupaonici u stanu u otmjenoj londonskoj četvrti Pimlicu. Istragom je obuhvaćen i Williamsov privatni život, a tajne službe provjeravaju moguće posljedice po nacionalnu sigurnost. Britanski mediji navode da je Williams završio studij matematike i radio na razbijanju šifriranih kodova. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene