Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod zagrebačkog Westina

Pukla toplovodna cijev: 'Stvorio se krater, dijelovi asfalta razbili su stakla'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na terenu su djelatnici toplane koji će sanirati štetu. Oštećeni su autobusi i automobili, a para je zabijelila sve oko hotela.

U petak ujutro oko 6.15 sati došlo je do puknuća toplovodne cijevi na parkiralištu zagrebačkog hotela Westin. Na terenu su izašli djelatnici toplane kako bi sanirati štetu, a policija je izvijestila da su oštećena dva autobusa i dva osobna automobila, te stakla na obližnjem kasinu. Nakon puknuća, gusta vodena para okružila je hotel.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SANACIJA U TIJEKU U Zagrebu pukla još jedna cijev: Dio Savice bez tekuće vode, stigla cisterna Radovi na vrelovodu, ilustracija (Foto: Patrik Macek/Pixell) OBUSTAVA TOPLINSKE ENERGIJE Opet pukla cijev: Pet zagrebačkih naselja do petka ujutro bez tople vode i grijanja

VIDEO Krali naftu iz cjevovoda pa pukla cijev, tisuće evakuirane iz domova

'Pukao je asfalt i nastao krater na parkingu hotela. Dijelovi asfalta razbili su stakla na hotelu, busu i automobilima parkiranima na parkingu... Na teren su odmah izlašli vatrogasci i policija. Vrelovod je iskopčan oko 7 sati i trenutno se provodi čišćenje mjesta događaja', rekao nam je naš čitatelj.

Cijev opskrbljivala samo hotel

Zagrebački gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama izvijestio je kako je parovodna cijev koja je rano u petak ujutro puknula ispred hotela Westin opskrbljivala samo taj hotel.

U priopćenju toga ureda stoji da je jutros u 6 sati i 31 minutu na broj 112 dojavljeno puknuće parovodne cijevi u zagrebačkoj Jukićevoj ulici, ispred hotela Westin. Odmah po dojavi, na teren je izašla zagrebačka policija i djelatnici HEP-a Toplinarstvo te je utvrđeno da je pukla parovodna cijev koja opskrbljuje samo hotel, a sanacija je u tijeku. Promet se Jukićevom odvija normalno, a u tijeku je policijski uviđaj.

Javna vatrogasna postrojba grada Zagreba ima pak više intervencija zbog uklanjanja drveća i granja s prometnica. (Hina/Ma.B.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene