Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Želio je otići

POSLJEDNJI RADNI DAN 'Velike su se stvari počele događati u Adamovom životu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dvostrukom ubojstvu koje se dogodilo pred očima tisuća gledatelja televizije WDBJ7 sa sjedištem u američkoj Virginiji, stradali su voditeljica i snimatelj Adam Ward.

Osim tugujućie obitelji, prijatelja i poznanika, ovo je iznimno tužan dan za Adamovu djevojku, producenticu Melissu Ott, televizijske kuće WDBJ7, čiji je ovo bio posljednji dan na radnom mjestu. Ona i Adam trebali su zajedno preseliti u grad Charlotte gdje je ona dobila novi posao, piše News.com.

Pročitajte i ovo Ilustracija masovna pucnjava u Iranu Muškarac kalašnjikovim ubio 12 članova obitelji, uključujući oca i brata Pucnjava u Lewistonu Masovni ubojica U divljačkom pohodu ubio 18 ljudi, sad analiziraju njegov mozak: Veza s vojskom mogla bi pokazati zanimljive stvari

Samo nekoliko sati prije strašne tragedije koja je potresla svijet na službenim stranicama televizijske kuće objavljeno je nekoliko objava o prelasku producentice Melisse Ott na novo radno mjesto.

 

 

'Krenuo je kao iznimno radostan dan, bili smo iznimno sretni zbog njih, Melissa je dobila novi posao, a Adam bi kroz neko vrijeme pošao za njom', napisala je voditeljica jutarnjeg showa Kimberley McBroom, za koji je Ott godinama radila.

'Trebali su se vjenčati. Velike su se stvari počele događati u Adamovom životu. Nedavno mi je rekao kako želi završiti s poslom snimatelja i krenuti dalje', rekla je McBroom.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene