Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pucnjava u Tajlandu: Dvoje mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U unakrsnoj vatri između tajlandskih i kambodžanskih vojnika ubijena su najmanje dvojica, a ranjena su sedmorica vojnika u blizini hrama Preah Vihear koji je povod žestokog prijepora između Bangkoka i Phnom Penha.

Kambodžanski ministar vanjskih poslova Hor Namhong izjavio je da su 'u oružanom sukobu na kambodžanskoj strani dvije osobe mrtve i dvije su ranjene'. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u tijeku Pucnjava kod Omiša: Policija privela pet osoba Ubijeni Milan, Kristina i Dalibor tužna godišnjica "Ivana, netko je poubijao našu djecu": Nastavnica otkrila kako je saznala za pokolj svojih učenika

>> Novi neredi, mobilizirana vojska

Visoki tajlandski vojni dužnosnik, general-potpukovnik Wiboonsak Neeparn, rekao je da su petorica tajlandskih vojnika ranjena u tim izgredima koji su trajali nešto više od dva sata, prema kamobodžanskom brigadnom generalu Homu Sam Olu.

U središtu prijepora između Bangkoka i Phnom Penha je oko 4,6 četvornih kilometra tla u blizini hrama za koje je Međunarodni sud pravde 1962. presudio da pripada Kambodži.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene