Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad vatrenim oružjem

Pucnjava u sudnici u Moskvi, ima ranjenih i ubijenih: "Vidjela sam ranjenu službenicu i njeno krvavo lice"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje tri osobe su ubijene u pucnjavi tijekom suđenja u Moskvi.

Do pucnjave u sudnici u Moskvi došlo je u ranim prijepodnevnim satima kada je pet osoba koje su optužene da su terorizirali vozače na cestama, pokušalo oduzeti oružje pravosudnim policajcima u sudnici, potvrdila je glasnogovornica policije.

Pročitajte i ovo Islam Halilov Tijekom terorističkog napada VIDEO Hrabri dječak spašavao ljude tijekom krvoprolića: "Jako sam se bojao, mislio sam da će baciti granatu i na nas..." Ruševine Crocus City Hall Strašne posljedice Žrtve se i dalje broje, u bolnici je gotovo 100 ljudi, a strahuje se da će ispod ruševina pronaći još tijela

Trojica osumnjičenih su ubijeni prilikom pokušaja bijega. U pucnjavi su ozlijeđene još dvije osobe kojima se sudilo te tri policajca.

Nakon incidenta uslijedila je evakuacija iz zgrade.

Glasnogovornica Moskovskog regionalnog suda Natalija Osipova rekla je da se incident dogodio na saslušanju u slučaju bande koja je terorizirala vozače na cestama, a optuženi su za 17 ubojstava.

Odvjetnica Sofija Rubaskaja za TASS je kazala kako se čulo više od 20 hitaca.

"Bili smo na drugom suđenju kada smo čuli pucnje. Ispaljeno je više od 20 hitaca. Počeli smo evakuaciju. Vidjela sam ranjenu sudsku službenicu i njeno krvavo lice. Kasnije je netko rekao da je naoružani čuvar isto ranjen," ispričala je.

RT javlja kako su trojica napadača ubijena dok su pokušavali pobjeći iz sudnice.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene