441235
441235
441235
441235
441235

TALAČKA KRIZA U NJEMAČKOJ Ekspresnom akcijom policija ubila napadača!

  • , 23.06.2016., 16:41
  • Autor:
  • komentara

Velika policijska akcija rezultirala je neutralizacijom napadača na kino u njemačkom gradu Viernheimu.

 
 
 
 
Njemački specijalci (Foto: AFP)
Njemački specijalci (Foto: AFP)

Maskiran i naoružan muškarac uletio je u kino u njemačkom gradu Viernheimu nedaleko Frankfurta. Prema dosadašnjim podacima, ozlijeđeno je između 20 i 50 ljudi.

Muškarac se zabarikadirao u zgradi, a policija je povela brzu akciju u kojoj je napadač ubijen, potvrdio je ministar unutarnjh poslova, javlja Reuters.

Mediji su ranije javili da je maskirani muškarac naoružan vatrenim oružjem ušao u kino-kompleks u Viernheimu, malom gradu na zapadu Njemačke u blizini Frankfurta, i potom se tamo zabarikadirao.

Lokalni mediji izvješćuju kako je ozlijeđeno između 20 i 50 ljudi, a Bild kaže kako je oko 25 ozlijeđeno suzavcem koji je koristila policija.

Policijski izvori su rekli novinama kako je nekoliko ljudi ranjeno, a akciju neutralizacije su izveli jer su vjerovali kako napadač drži taoce.

Policija u Viernheimu u blizini napadnutog kina (Foto: AFP)

Policija u Viernheimu u blizini napadnutog kina (Foto: AFP)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se