Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedna osoba privedena

DRAMA KOD BIJELE KUĆE U pucnjavi ozlijeđena jedna osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Područje oko Bijele kuće stavljeno je pod nadzor, a svi su prilazi blokirani nakon što je u incidentu s pucnjavom ozlijeđena jedna osoba, javlja CNN.

U pucnjavi pred Bijelom kućom ozlijeđen je muškarac koji je pucao, kako javlja CNN, a odmah nakon toga je i priveden.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Naoružani napadač, javljaju mediji nije nikada uspio prići samom području Bijele kuće, a osiguranje je odmah reagiralo. Nije poznato zašto je naoružani muškarac uopće pucao ispred bijele kuće, a ozlijeđen je u području abdomena, pritvoren i prevezen u bolnicu.

Svjedoci su javili da su čuli pucnjevi, a zatim je stiglo mnoštvo naoružanih ljudi. sada su sve ulice blokirane, a osiguranje pregledava cijelo područje oko Bijele kuće, iako se vjeruje, javlja CNN, da muškarac pucnjavom nije želio ugroziti nikoga iz Bijele kuće. 

Tajna služba je na nogama, a novinarima je rečeno da ne napuštaju Bijelu kuću te da se sklone na sigurno. Na krov zgrade postavljeni su snajperisti i cijelo područje je zaštićeno.

Predsjednik Barack Obama u trenucima pucnjave nije bio unutar Bijele kuće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene