Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Depresivan muškarac

Pucao sebi u glavu, istim metkom ubio suprugu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanac je htio počiniti samoubojstvo pucnjem u glavu, a na kraju je istim metkom ubio i vlastitu suprugu.

Depresivni Gene Whitmore je ležao kraj svoje žene Betty u zajedničkom krevetu kada je na glavu prislonio pištolj. 70-godišnjak je samo jednom opalio, ali policija je rekla kako je metak prošao kroz njegovu glavu i potom ubio i 66-godišnju suprugu. Policija u Wichiti u Kansasu je prvotno mislila da se radi o ubojstvu i samoubojstvu. No, obdukcija je pokazala da je isti metak kriv za smrt supružnika, koji su u braku bili preko 40 godina.

Pročitajte i ovo Policija u Bugojnom, BiH Ubijen 21 Hrvat Istraga u BiH o samoubojstvu svjedoka u istrazi ratnih zločina nad Hrvatima Prevencija suicida Svjetski dan prevencije samoubojstava Poražavajuće brojke: "Svako drugo dijete se osjeća toliko loše, da osjeća da je suicid jedino rješenje"

'Nisam se nikada ranije susreo s ovakvim slučajem. Metak je u njegovu glavu ušao s desne strane, a izašao s lijeve, a onda pogodio i suprugu. Ne postoje indikacije da je Gene htio ozlijediti suprugu', rekao je policajac Ken Landwehr. Whitmore je bio u depresiji otkad je pred godinu dana izgubio posao, prenosi Daily Mail.

Policija vjeruje kako je pričekao da njihova kćer i njena obitelj odu spavati, prije nego se odlučio na ovaj drastičan čin. Nitko od članova obitelji nije čuo pucanj u noći. Tijela je pronašla kćer kada im je ujutro donijela doručak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene