Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan ranjen

NEPOZNATA OSOBA PUCALA NA MIGRANTE Incident kod Horgoša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznata osoba pucala je na trojicu iranskih migranata, u blizini Horgoša na srpsko-mađarskoj granici. Jedan je migrant lakše ozlijeđen te je operiran u Subotici.

MUP Srbije potvrdio je da je nepoznata osoba kod Horgoša pucala na trojicu migranata iz Irana. U pucnjavi je jedan migrant je lakše ranjen.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Bratislav Gašić NAKON SUKOBA Srpska policija izvela veliku akciju, privedeni deseci migranata: "Sigurnost svakog građanina i njihova imovina bit će zaštićeni"

Neslužbeno se doznaje da se radi o 32-godišnjaku koji je 29. studenog oko 20 sata vozilom hitne pomoći prebačen u Općtu bolnicu u Subotici, gdje je potom operiran i trenutno je u stabilnom stanju te da je ranjen pucnjem iz puške, javlja B92.

Policija radi na rasvjetljavanju slučaja, o kojem je obaviješteno i nadležno tužiteljstvo.

Vijest o ovom događaju prvo je objavila mađarska televizija. "Doznaje se da su tri Iranca iz kampa prema obližnjoj benzinskoj pumpi krenula oko 18 sati, a dok su pješačili kraj puta, netko je pucao na njih. Jedan muškarac je pogođen u trbuh. Migranti su vidjeli trojicu muškaraca koji su bježali s nadvožnjaka", javio je M1. Ta televizija je navela da "nije isključeno da su počinitelji krijumčari ljudima".

Navodi se da je bilo planirano da jedan od napadnutih muškaraca uđe u tranzitnu zonu u utorak, a drugi dan poslije, kako bi predali svoju molbu za azil.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene