Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Temperature do -15

Prva žrtva vala hladnoće u BiH: Smrznuo se 88-godišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stariji muškarac umro je uslijed smrzavanja u okolici Foče u istočnoj Bosni i on je prva žrtva vala hladnoće koji je pogodio Bosnu i Hercegovinu s prvim danima siječnja, potvrdili su u utorak službeni izvori.

Policija u Istočnom Sarajevu potvrdila je kako je tijelo 88-godišnjeg muškarca pronađeno dan ranije u šumi kod mjesta Miljevina.

Pročitajte i ovo Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba Snijeg u Grčkoj - 1 otvaraju se grijana skloništa VIDEO I FOTO Snijeg iznenadio jug Grčke: U nekim područjima zatvorene škole, a mnogi domovi nisu spremni za takvu hladnoću

Tijelo su otkrili lovci, a očevidom je utvrđeno kako je riječ o osobi inicijala V.Š. iz sela Sokoli. Na muškarcu su bili tek dijelovi tanke odjeće, a pretpostavlja se kako je preminuo u noći kada se temperatura spustila do petnaest stupnjeva ispod ništice.

Meteorolozi prognoziraju kako će u narednim danima u BiH uslijediti novi val zahlađenja. Osim na planinama iznimno niske temperature očekuju se i u gradovima.

U Sarajevu se narednog vikenda očekuju noćne temperature i do 22 stupnja ispod ništice dok će dnevne biti tek desetak stupnjeva više. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene