Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osuđen na doživotni zatvor

Prva poruka krvnika Mladića nakon presude: "Borit ću se dok sam živ, ovo je samo prvo poluvrijeme"

Ratko Mladić (Foto: AFP)
Ratko Mladić (Foto: AFP) Foto: Afp
Ratko Mladić je nakon što je danas u Haagu osuđen na doživotni zatvor u Srebrenici preko svog sina Darka poručio kako će se "nastaviti boriti da se otkrije prava istina o borbi Srba".

"Borit ću se dok sam živ, da se ukinu ove nametnute laži i otkrije prava istina o borbi Srba. Ovo je bilo samo prvo poluvrijeme", poručio je Mladić preko svoga sina Darka, pišu Večernje novosti.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Rezolucija o genocidu Vučić: ''Molio sam ljude u Republici Srpskoj da još jednom razmisle o svim svojim odlukama i potezima'' Provjereno: Što za koga znači osuda Ratka Mladića - 12 DUBOKE PODJELE Balkanskom krvniku ime treba biti na listi najbrutalnijih u povijesti, a oni puštaju filmove njemu u čast

Mladićev sin Darko tvrdi kako je s ocem bio deset minuta nakon presude.

"Bio je ljut, iako je očekivao sve ovo. Tiješio je moju majku Bosu, govorio joj da ne brine, jer joj je bilo teško. Moj otac je poručio da je sve laž, da Haag nije sud, već NATO komisija i da ovo nije pravda. Sve je isključivo pokušaj da se kriminalizira srpski narod koji se štitio od agresije", kaže Mladićev sin.

Istaknuo je kako je sada prioritet "Mladiću spasiti život i osigurati liječenje u Srbiji".

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene