Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spektakularni Lafayette

Prva Božićna svjetla u Parizu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Počinje stvaranje blagdanske atmosfere za još više kupovanja.

Božićni ugođaj parižani, ali i tisuće turista, doživjeli su danas a gdja drugdje nego u jednoj od najpoznatijih shopping meka Pariza. Robna kuća Lafayette upalila je božićna svjetla i ukrasila izloge lutkama rock zvijezda. Sada će i kupci teže odoljeti trošenju novaca.

Pročitajte i ovo Prosvjedi u Novoj Kaledoniji - 1 130 uhićenih Nasilje paraliziralo francuski otok: Zapaljene zgrade i škola, na snazi je policijski sat, a planiran je i bijeg iz zatvora Policija pucala na ženu koja je prijetila putnicima u prigradskom vlaku Otvorena istraga Drama u Parizu: Žena u vlaku vikala "Allahu Akbar", policajci je upucali

Izlozi, koji inače kupce mame najnovijim modnim trendovima, sada su ukrašeni s jednako popularnim marionetama nazvanim 'Kouklistars' koje je osmislio njujorški dizajner Andrew Yang. Prilikom dizajna punk rock lutkica koje pjevaju, plešu i drže poklone, Yang je surađivao s urednicom američkog Vogua Annom Wintour.

Sudeći prema reakcijama prolaznika, Yang i Wintour su pogodili jer svi su oduševljeni idejom. No još su ih je više oduševio trenutak kada su se po prvi puta upalila božićna svjetla na pročelju ove svjetski poznate pariške robne kuće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene