Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potresna ispovijest

'Pružio sam braci štap, da ga spasim, ali nisam imao snage da ga izvučem iz rijeke'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Priča o otmici malog Stefana na noge je dignula cijelu Srbiju, no iza nje je, kako se pokazalo, stajao samo dječji strah.

Brat Stefana Ilića, dječaka iz Vojvodine koji je najprije proglašen nestalim da bi se, kada mu je pronađeno tijelo utvrdilo da se utopio u rijeci Karaš, ispričao je svoje potresno svjedočanstvo koje je za Večernje novosti prepričala dječakova majka.

'Uroš mu je, kazao je, pokušao pomoći. Pružio je Stefanu neki štap, ali nije imao dovoljno snage da ga izvuče. Pustio je štap, kad je vidio da i on može upasti u vodu', rekla je Gordana Ilić.
Prema posljednjoj verziji Uroševe priče, kada je krenuo kući s mjesta nesreće, ugledao je crni automobil i ljude koji su došli na pecanje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Slobodno se kretala Nije prvi put da je u blizini Hrvatske viđena crna pantera: Prošle zime se također tragalo za divljom životinjom Ilustracija Što tamo radi? Panika na granici s Hrvatskom: Izrazito opasna zvijer uočena u šumi, građanima izdano važno upozorenje

Poznat uzrok smrti malog Stefana

'Tada je došao na ideju da izmisli priču o otmici. Kaže da se plašio što će mu reći otac. Ma tko bi mario i da se to janje utopilo, samo da je naš Stefan ostao živ', kazala je uplakana majka a prenosi Telegraf.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene