Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Skrovište' otkrili policajci

Prsata ljepotica u silikonima krijumčarila više od kilogram kokaina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolski su policajci otkrili da prsata državljanka Paname u implantiranim silikonima skriva više od jednog kilograma kokaina visoke kakvoće.

Neposredno nakon slijetanja aviona na redovitoj liniji iz Bogote, španjolska je policija u Barceloni uhitila jednu naočitu državljanku Paname. Bila im je sumnjiva jer je, piše Emirates 247, davala neodređene odgovore na pitanja o razlozima dolaska u Španjolsku. Postavljanje takvih pitanja je, inače, uobičajena procedura kada je riječ o letovima iz Latinske Amerike, s obzirom da otamo u Europu neprestano stižu pozamašne količine narkotika.

Pročitajte i ovo Vojna vozila Na putu prema Mađarskoj MORH upozorio građane zbog vojne kolone: "Molimo za strpljenje i razumijevanje" Španjolski premijer Pedro Sanchez i portugalski premijer Luis Montenegro Predlažu rješenje s dvije države Sanchez skuplja glasove za priznanje Palestine: Irska i Norveška za, Portugal suzdržan

>> Britanija: Umjesto slatkiša dao djeci kokain

Uniformirani su redarstvenici tijekom dodatnog ispitivanja pomno promatrali impozantno poprsje uhićene Panamke. U jednom su trenutku primijetili nekoliko ožiljaka, što je žena objasnila nedavnom plastičnom operacijom grudi.

Nakon toga je odvedena u obližnju bolnicu gdje je utvrđeno da je govorila istinu, uz ispuštanje jednog 'detalja'. U silikonskim je implantatima, naime, bilo uskladišteno i 1,38 kilograma kokaina visoke kakvoće.

Panamka je sprovedena španjolskom tužiteljstvu i uskoro će joj suditi zbog krijumčarenja droge.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene