Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Georgiji

Provalio u kuću majke s dvoje djece, ona ga upucala 5 puta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka s dvoje 9-godišnje djece blizanaca bila je sama u kući, kad je začula provalnika vani kako pokušava ući. U ruci je držala revolver i razgovarala sa suprugom, koji se nalazio na putu. Tad je provalnik ušao u kuću...

Melinda Herman iz Walton Countyja upucala je provalnika pet puta iz revolvera, nakon što je on nju i dvoje djece stjerao skroz na tavan kuće. Njezin suprug Donnie, koji je cijelo to vrijeme bio na telefonskoj liniji s njom iz Atlante, rekao joj je da upotrijebi revolver, ako provalnik uđe u kuću.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pritvoren je Uhvaćen serijski provalnik, meta mu bile obiteljske kuće u više zagrebačkih kvartova: Policija objavila detalje Provalnik u stanu na Srednjacima objavila vlasniica VIDEO Provalnik upao u stan, ali ovo nije očekivao: Kamere su sve snimile

>> Tragedija: Misleći da je pljačkaš, ubio posvojenog sina

Snimku poziva službi 911, prenijeli su WXIA i The Atlanta Journal-Constitution:

'Vidiš li ga? Nalazi li se u kući? On je u kući', zaključio je preko telefona Donnie.

'Melinda, ako otvori ta vrata, upucaj ga, razumiješ li?', poručio je suprugi.

'Ima li ona oružje?', upitao je dispečer na drugoj liniji. 'Koje oružje ima?', pitao je.

'Ima 38 kalibar', odgovorio je Donnie. Tad mu je dispečer poručio kako je policija na putu.

'Upucala ga je. Puca u njega, puca u njega!', govorio je uznemireni suprug u slušalicu.

Dispečer je na to rekao 'okej'.

'Pucaj ponovno u njega! Pucaj!', vikao je Donnie Herman preko telefona. 'Upucala ga je, više puta', rekao je nakon toga dispečeru.

Kad su pucnjevi utihnuli, uplašeni otac čekao je punih sedam minuta, prije nego li je ponovno čuo suprugu i dobio poruku kako mu je obitelj neozlijeđena.

Melinda Herman kasnije je policiji opisala čitav događaj i kako je provalnika, koji je identificiran kao Paul Slater, upucala tek kad je otvorio vrata ulaza na tavan. Pucala je sve dok nije ispalila svih pet metaka, iako je ovaj zapomagao i molio da stane.

'Gospođa je odlučila kako neće biti žrtva, a mislim da svi gledaju ovo i nadaju se kako bi i oni imali hrabrosti učiniti to što je i ona učinila', izjavio je lokalni policijski šerif Joe Chapman.

Slater je od 2008. godine šest puta uhićen za raznorazna kriminalna djela. Trenutno se nalazi u bolnici s ranama na plućima, jetri i trbuhu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene