Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nema veće štete

Prosvjednici u Ljubljani pokušali upasti u medijsku kuću, razbili staklo na vratima. Napadnut je i snimatelj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas je u Ljubljani održan prosvjed protiv vladinih mjera. U jednom trenutku prosvjednici su pokušali ući u prostorije medijske kuće N1 te su razbili staklo na vratima.

Prosvjed u Ljubljani održan je danas popdone, a policija je sve nadzirala te su suzavcem i vodenim topovima pokušavali rastjerati okupljene prosvjednike. Ovo je već četvrti tjedan da se prosvjednici protive mjerama vlade i ovim načinom iznose svoje nezadovoljstvo.

Pročitajte i ovo Okupljanje islamista u Hamburgu 27. travnja 2024. Okupljanje islamista Usred Europe paradirali s transparentima koji pozivaju na šerijat, političari složni u osudi: "Takvi slobodno mogu iseliti" Poljski poljoprivrednici Pao dogovor Okončana kriza na poljsko-ukrajinskoj granici koja je trajala mjesecima

No, danas su otipli korak dalje i pokušali upasti u prostorije slovenske N1 televizije. Razbili su staklo na ulaznim vratima, a napadnut je i jedan snimatelj. Srećom, uspjeli su ih zaustaviti te nije nastala veća šteta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VEĆ ČETVRTI TJEDAN VIDEO Veliki prosvjed protiv vladinih mjera u Ljubljani: Policija koristila suzavce i vodene topove, uhićena jedna osoba

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Protiv COVID potvrda Prosvjed ispod prozora dječje onkologije: "Sestre su spuštale rolete i uzimale djecu u krilo..."

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene