Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Premijer pobjegao automobilom

Prosvjednici u Bangkoku provalili u zgradu ministarstva unutarnjih poslova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tajlandski vojnici pucali su u zrak pokušavajući odbiti protuvladine prosvjednike koji su provalili u zgradu ministarstva unutarnjih poslova nakon što je premijer Abhisit Vejjajiva proglasio izvanredno stanje u prijestolnici.

Oko 50 prosvjednika probilo se u nedjelju kroz osiguranje u zgradi unutarnjih poslova u Bangkoku dok se Abhisit tamo nalazio, a premijer je pobjegao automobilom, objavila je nacionalna televizijska postaja. Novinari Reutersa koji su se nalazili na mjestu događaja rekli su da vojnici u početku nisu ni pokušali spriječiti prosvjednike da uđu u zgradu ali su potom zapucali u zrak da bi spriječili da im se pridruže novi prosvjednici.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Prosvjednici se okupljaju i oko sjedišta policije u Bangkoku dok je gomila kod zgrade vlade narasla na više od 4000 prosvjednika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene