Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Ti nisi Amerika!"

BIJES AMERIKANACA Prosvjedi zbog Trumpove pobjede, zapalili i zastavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prosvjedi u Americi zbog pobjede Donalda Trumpa na izborima za Bijelu kuću već su počeli u nekoliko gradova.

Oakland, Los Angeles, Portland i New York samo su neki od gradova u kojima su već krenuli prosvjedi i demonstracije Amerikanaca zbog pobjede kontroverznog Donalda Trumpa na predsjedničkim izborima. Prosvjednici su palili Trumpove maske, razbijali izloge trgovina, palili smeće i automobilske gume u Oaklandu i diljem Zaljeva San Francisca.

Pročitajte i ovo Stoltenberg i Zelensky na NATO sastanku Raspravljaju i o Stoltenbergovom nasljedniku NATO dogovara plan za Ukrajinu u slučaju da pobijedi Trump Slika nije dostupna prosvjedi se nastavljaju Tisuće prosvjednika marširaju protiv Trumpa! Posebnu poruku poslao onima pred njegovom kućom

Na Sveučilištu Berkeley u Kaliforniji okupilo se nekoliko stotina studenata koji su nezadovoljni Trumpovim izborom, javlja Guardian.

Na ulicama Oaklanda također su se okupile stotine građana koje su čak zapalile vatru i spalile američku zastavu.

Prosvjednici su se okupili i na sveučilištu Davisu, gdje su studenti u povorci prošetali ulicom izvikujući slogane protiv Trumpa poput "Ti nisi Amerika, mi smo Amerika".

Izvikujući "Nije moj predsjednik" i "J... Donalda Trumpa", stotine studenata su zajedno s drugim prosvjednicima izašli na ulice Los Angelesa, San Diega, Oaklanda, Portlanda i drugih gradova, prenose mediji.

"Ne razumijem kako je naša zemlja mogla glasati za tako užasnog čovjeka", rekao je prosvjednik u Los Angelesu za Los Angeles Times.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene