Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bijes zbog presude

Brutalna snimka: Kordon policije srušio i pregazio stariju ženu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom prosvjeda u St. Louisu policijski kordon "pregazio" je jednu stariju prosvjednicu, a svjetska je javnost zgrožena snimkama na kojima se vidi kako neki policajci gaze preko nje.

Kamere televizije Fox 2 snimile su kako je tijekom prosvjeda u St. Louisu kordon policajaca nemilosrdno prešao preko jedne starije prosvjednice koja je stala pred njih. Jedan policajac gurnuo ju je svojim štitom nakon čega je pala, a onda su drugi policajci prešli preko nje. No, neki su ipak s odgodom stali i pokušali joj pomoći.

Pročitajte i ovo Prosvjednici u Izraelu Četvrti dan zaredom Prosvjednici s bakljama pred zgradom parlamenta: Traže nove izbore i optužuju izraelsko vodstvo Nastavak prosvjeda poljoprivrednika Nezadovoljni europskom politikom Prosvjednici blokirali centar Bruxellesa: Europski birokrati gnjev poljoprivrednika mogu vidjeti, čuti, ali i namirisati

Sve se to događalo pod "paljbom" bijesnih prosvjednika koji su na policiju bacali kamenje i boce s vodom.

Kako je to izgledalo možete pogledati OVDJE.

Da stvar bude tragičnija, prosvjednica koju su srušili policajci prijavljena je za "ometanje". Tijekom prosvjeda ozlijeđeno je više od deset policajaca te privedeno nekoliko desetaka prosvjednika.

Stotine ljudi okupilo se na prosvjedu protiv oslobađajuće presude za bivšeg policajca Jasona Stockleya koji je ubio Anthonyja Lamara Smitha. Stockley je tvrdio kako je pucao na Smitha jer je bio uvjeren da će posegnuti za pištoljem dok je, prema tužiteljstvu, podmetnuo pištolj u Smithov automobil nakon incidenta. Sudac je donio oslobađajuću presudu jer nisu uspjeli dokazati da Stockley nije pucao u samoobrani, prenosi Independent.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene