Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan nezavisnosti

SAD: U naletu konja na mnoštvo poginula žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Proslavu 234. obljetnice dana nezavisnosti SAD-a, zasjenila je nesreća u kojoj su dva odbjegla konja iz parade, nasmrt pregazila 60-godišnju ženu.

Incident se dogodio u gradu Bellevueu u saveznoj državi Iowa, a osim poginule žene, još 23 ljudi je ozlijeđeno u divljanju konja, koji su se zaletjeli direktno u mnoštvo koje je promatralo paradu, prenosi AP. Četvero od 23 ozlijeđene osobe nalazi se u kritičnom stanju, izvijestila je lokalna policija.

Pročitajte i ovo Edi Rama Kamere sve snimile VIDEO Svi su zgroženi zbog onoga što je albanski premijer napravio novinarki: "Ne diraj me više!" Škola Drama u Beogradu Škola danima zataškavala slučaj prolivenog opasnog metala koji je pošpricao učenike

'Na ovaj dan, koji je jedinstveno američki, podsjećamo se kako je naša deklaracija i naš primjer, postao vodeći primjer u svijetu', istaknuo je u prigodnom govoru u Washingtonu američki predsjednik Barack Obama. Procjenjuje se kako je proslavi 4. srpnja u samo u Washingtonu nazočilo više od 400.000 ljudi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene