Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatvorio se u kuću

Prorok u šoku jer nije pogodio smak svijeta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vođa sekte Family Radio Harold Camping koji je predvidio smak svijeta u petak, u šoku je što se isto nije ostvarilo.

Bar tako tvrdi njegova supruga ističući kako se nalazi u stanju nevjerice.. Harold Camping se zatvorio u svoju kuću u Oaklandu i nema nikakve namjere ispričati se za pogrešku, priopćili su iz Family Radia. No, neki njegovi suradnici smatraju kako Camping duguje ispriku svim onim ljudima koji su mu vjerovali i tako promijenili život. Neki su mu dali cijelu ušteđevinu dok su drugi u petak putovali tisućama kilometara kako bi bili s voljenima.

Pročitajte i ovo Ankica Čižmek i Veselko Gabričević Nikad nije kasno! Umirovljenici dobili svoj radio, bavit će se rješavanjem njihovih problema Slika nije dostupna SKANDAL U ETERU Predsjednik Vijeća za elektroničke medije: ''Koncesiju za 101 MHz Top Radiju treba oduzeti''

>> Prorok sudnjeg dana netragom nestao

No, u petak u 18 sati nije došlo do potresa na Božićnim otocima koji je trebao označiti početak šestomjesečnog odabira tko ide u raj. Nije se dogodilo ništa tome slično. Camping je prethodno izjavio kako će smak svijeta dočekati sa suprugom gledajući TV te da je nekad imao sumnje u vlastito proročanstvo, no odagnao ih je jer vjeruje u Boga. Izjavu poslije petka nitko od novinara koji su mu kucali na vrata nije dobio. Camping se povukao u osamu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene