Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkrili ribari

"Pa to je Diego!" U utrobi morskog psa pronađeni ljudski ostaci

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Diego Barría zadnji put je viđen 18. veljače na obali, a njegov terenac uočen je dva dana kasnije na plaži. Muškarcu nije bilo ni traga, a onda su ribari došli do šokantnog otkrića.

Ostaci muškarca koji je nestao ranije ovog mjeseca u južnoj Argentini, čini se, nađeni su u utrobi morskog psa butora kojeg su ulovili lokalni ribari.

Obitelj je prepoznala njegove ostatke prema tetovaži koja je još bila vidljiva, lokalnim medijima ispričala je Daniela Millatruz, policajka koja je bila na čelu potrage.

Otac troje djece, Diego Barría (32) zadnji put je viđen 18. veljače blizu obale u provinciji Chubut u svom terenskom automobilu.

Oštećeni automobil lociran je 20. veljače na plaži blizu mjesta Rocas Coloradas, ali Diegu nije bilo ni traga. 

U nedjelju ujutro dva ribara otišla su do obalne straže kako bi prijavili da su ulovili tri morska psa blizu mjesta gdje je pronađen automobil nestalog muškarca te da su "dok su ih čistili, u jednom od njih našli ljudske ostatke". Nakon toga je obitelj pozvana na prepoznavanje. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Na prepunoj plaži Horor ispred očiju kupača: Morski pas do smrti izgrizao turista, bezuspješno ga pokušavali spasiti

Pročitajte i ovo Morski pas Pokušali je spasiti Strašna tragedija: Tinejdžericu u rijeci napao morski pas, na mjestu preminula

Istražitelji i dalje pokušavaju doznati što se dogodilo muškarcu, a ostaci još moraju na DNK analizu kako bi se sa stopostotnom sigurnošću utvrdilo da je riječ o nestalom Dijegu, javlja AP.

Za sada sumnjaju kako je muškarac doživio nesreću te da je potom odvučen, rekao je Cristian Ansaldo, lokalni šef policije, dodajući kako je plima za vikend kad je nestao bila jaka.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene