Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Projekt 'Blizanci Stranci'

NISU U RODU Pronašle su se preko interneta i otkrile da su iste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svoju 'dvojnicu' djevojke su pronašle na inetrenetu.

23-godišnja Ambra koja živi u gradu Fayetteville u američkoj saveznoj državi North Carolina upoznala je 33-godišnju Jennifer koja živi u američkoj saveznoj državi Teksas i otkrila da su izgledom veoma slične. Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nema ozlijeđenih Nevjerojatno: Tinejdžerice snimale video za TikTok pa zapalile gotovo 200 tona slame i pobjegle Slika nije dostupna ORGANIZACIJA BOKO HARAM Oslobođeno 279 nigerijskih učenica: ''Većina nas je imala ozlijeđena stopala, rekli su da će ustrijeliti sve koji ne mogu hodati''

Djevojke su jedna za drugu doznale putem webstranice 'Blizanci stranci', online projekt koji pomaže ljudima da pronađu ljude koji su im fizički slični, piše news.com.

'Jednog sam dana došla kući s posla i čitala o internetskoj stranici 'Blizanci stranci'. Prijavila sam se na nju i unijela podatke o svom izgledu. Vrlo brzo stranica mi je izbacila Ambru', ispričala je Jennifer.

VIDEO Djevojka pronašla dvojnicu: 'Nevjerojatno je koliko smo slične'

Željela je vidjeti imaju li i koje druge zajedničke osobine. 'Htjela sam upoznati nekoga s kim možda imam više toga zajedničko', objašnjava svoju želju da upozna svoju 'dvojnicu'
'Kad sam se s njom susrela uživo pomislila sam: O Bože, tu je još jedna osoba koja izgleda kao ja', dodaje Ambra.

Za potrebe snimanja, ove dvije djevojke isto su se obukle, napravile istu frizuru i isto se našminkale.

'Nakon što smo se našminkale u pojedinim sam trenucima mislila da vidim sebe u ogledalu, ali ogledalo nije bilo namješteno pod kutom u kojem bi pokazivalo mene', kaže Jennifer.
Čak je Jenniferina majka Karen ostala šokirana koliko ta druga osoba sliči njezinoj kćeri. 'Imate isti osmijeh. Kako je to moguće?', pitala je Karen.

Projekt 'Blizanci Stranci', pokrenula je Niamh Geaney u Dublinu u travnju prošle godine. Na taj je način i ona našla svoju dvojnicu.

Ako i vi želite naći svog dvojnika, možete pokušati tako da se i sami prijavite na ovu stranicu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene