Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Emotivan susret

Majka je ostavila u WC-u: Pronašla ju preko Facebooka nakon 27 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotografija djevojke iz SAD-a koja u kojoj je tražila svoju biološku majku, urodila je plodom.

Katheryn Deprill, 27-godišnja djevojka iz američke savezne države Pensylvanije, pronašla je svoju biološku majku zahvaljujući fotografiji koja je postala viralna, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu" Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova

'Ona je bolja od bilo čega što sam ikada zamišljala. Ona je tako draga i predivna. Veoma sam sretna', rekla je Deprill, poznata kao beba Burger Kinga, jer je to ugostiteljsko mjesto u čijem je toaletu pronađena kada je bila stara svega nekoliko sati.

Deprill je svoju potragu za majkom započela 2. ožujka tako što je na Facebooku objavila fotografiju s natpisom: 'Tražim svoju biološku majku. Ostavila me u toaletu Burger Kinga kada sam bila stara nekoliko sati, u Allentownu. Molim vas da mi pomognete da je pronađem tako što ćete podijeliti ovaj post'.

Majka i kćerka se našle nakon 75 godina!

Fotografija je podijeljena više od 30.000 puta, a i više je medija prenijelo njezinu priču.

Žena koja se prepoznala u svemu tome, obratila se odvjetniku, a on je organizirao njihov susret. Deprill nije otkrila njezin identitet, ali kaže da su veoma slične.

'Dobila sam zagrljaj koji sam željela posljednjih 27 godina', kaže Deprill. Odvjetnik majke ispričao je kako je ona bila silovana kada je imala 16 godina i pri tom je zatrudnjela. Trudnoću je skrivala i od roditelja jer se sramila. Kada je rodila, dijete je željela ostaviti negdje gdje je znala da će ga netko pronaći.

Nedavno je i sama pokrenula potragu za kćerkom. Deprill kaže da je njezina majka izrazila žaljenje za onim što je učinila, a ona joj je oprostila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene