Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Bonnu

Pronašao mrtvo novorođenče pod kotačima svojeg kamiona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač kamiona iz Rumunjske taman je završio s pauzom na odmaralištu u njemačkom gradu Bonnu te krenuo u rutinsku provjeru vozila, kad je naišao na stravičan prizor.

Pod kotačima svojeg kamiona, točnije između vozila i prikolice, vozač je primijetio mrtvu bebu, prenosi Bild. Odmah je pozvao policiju, koja se na mjestu događaja pojavila u roku od nekoliko minuta i tijelo bebe prekrila bijelom plahtom.

Pročitajte i ovo Devet novih kamiona Čistoće - 2 Spomenuo i Jakuševec FOTO Stigli novi kamioni: Tomašević otkrio i kad bi mogla početi sanacija odrona na Jakuševcu Ilustracija Javnost u šoku Strava na Božić: U stanu pronađena tijela majke i četvero djece, svi su ubijeni

>> Šok u Beogradu: Na ulici pronašli novorođenče

Prema prvim izvještajima, nepoznata je osoba položila tek rođenu bebu pod kotače kamiona, s namjerom da je vozilo, kad krene, zdrobi. Uzrok smrti bebe zasad je nepoznat, a policija traga za majkom djeteta, čiji spol nisu objavili medijima.

Policija je odmorište zatvorila sve do jučer navečer oko 19:45 sati, a svi koji su se zatekli tamo, prije toga, nisu smjeli otići do tog vremena. Istraga je u tijeku.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene