Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pronađeno raskomadano tijelo otete žene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska policija otkrila je raskomadano tijelo Iole Tassitani (42), kćerke bilježnika Luigija Tassitanija iz Castelfranca Veneta, na talijanskom sjeveroistoku, koja je bila oteta 12. prosinca i za čije su oslobađanje otmičari tražili otkupninu od 800 tisuća eura.

Policija je raskomadano tijelo žene, stavljeno u više vrećica za smeće, otkrila u jednoj garaži u mjestu Bassano del Grappa. Nakon što su oteli Iole Tassitani otmičari su preko njezina mobitela SMS porukom zatražili 800 tisuća eura otkupnine. 

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš

No, nijednom nisu potvrdili da je ona živa i da je doista drže zarobljenom. Policija je istragu usmjerila i na njezina poznanstva, navike i sl. te je otkrila kako je upoznala više osoba preko interneta.

Policija je, poslije otkrića raskomadanog tijela otete žene, u
ponedjeljak uhitila osobu koja je sa žrtvom bila u kontaktu. No, ne isključuje se niti jedna mogućnost, a čak se sumnja i u umiješanost mafije upravo zbog načina na koji je ubijena.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene