Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Blizu rješenje misterija?

Pronađena druga crna kutija iz zrakoplova Air Francea

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražitelji su pomoću robotske podmornice na velikoj dubini Atlantskog oceana pronašli i drugu crnu kutiju iz zrakoplova Air Francea koji se srušio pred brazilskom obalom 2009. godine s 228 putnika i članova posade.

'Istražitelji su pronašli i identificirali snimač glasova u kokpitu (CVR)', objavila je francuska agencija za istragu zrakoplovnih nesreća (BEA). Crna kutija je podignuta s podmorja rano i utorak i u dobrom je stanju.

Prije dva dana istražitelji su istim načinom pronašli prvu crnu kutiju, snimač podataka o letu (FDR).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rezultati crne kutije Pilot Air Franceova zrakoplova u trenutku nesreće nije bio u kokpitu Slika nije dostupna Nesreća sa 158 poginulih Pronađena neoštećena crna kutija Air Indije

>> Pronađena crna kutija iz Air Franceova zrakoplova

Airbus 330-203 Air Francea srušio se u Atlantik na području ispred sjeveroistočne obale Brazila na liniji Rio de Janeiro-Pariz u lipnju 2009. Poginulo je svih 228 putnika i članova posade. Nesreća do danas nije rasvijetljena. Za istragu je dosad potrošeno oko 35 milijuna eura. Istražitelji se nadaju da će im crne kutije pomoći da konačno zaključe što se dogodilo sa zrakoplovom. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene