Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pronađena djevojčica nestala prije nekoliko godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grčka je policija na otoku Kosu pronašla osmogodišnju djevojčicu za koju se vjeruje da je riječ o maloj Talijanki nestaloj prije nekoliko godina, priopćile su grčke vlasti.

Jedna Talijanka koja je bila na odmoru u Grčkoj zainteresirala se za djevojčicu koja joj je na izvrsnom talijanskom pokušala prodati narukvicu.

Pročitajte i ovo Grčka policija Traje potraga Nestao umirovljeni policajac na grčkom otoku nekoliko dana poslije pronalaska tijela britanskog novinara Madeleine McCann Novo otkriće Procurili sudski spisi: Otkriven stravičan zločin navodnog otmičara malene Maddie

Na povratku u Italiju, u rimskoj zračnoj luci vidjela je slike nestale djece i među njima prepoznala djevojčicu iz Grčke. Slučaj je prijavila talijanskoj policiji, koja je o tome obavijestila svoje grčke kolege.

Grčki su policajci ubrzo pronašli djevojčicu. Uhićena je njezina 30-godišnja pratilja, Albanka, koja je tvrdila da je zapravo majka djevojčice, ali nije znala ni riječi talijanskog.

DNK provjera pokazala je da Albanka nije u srodstvu s djevojčicom.

Grčke su vlasti rezultate DNK analize poslale u Italiju, kako bi se utvrdilo je li zaista riječ o maloj Denise, koja je u rujnu 2004. oteta na Siciliji i od tada joj se gubi svaki trag.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene