Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkriven još jedan

Prođite kroz sofisticirani tunel krijumčara droge dug čak 550 metara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasti u SAD-u i Meksiku otkrile su još jedan tunel kojim se služe krijumčari droga između te dvije države, ovaj put iznenađujuće sofisticiran.

Sofisticiran i dug više od 500 metara - to je novootkriveni tunel između Tijuane i San Diega. Bio je opremljen hidrauličnim liftom, električnim vagonima, drvenim stubama i drvom obloženim podovima, javlja AP.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rutinska kontrola Zaustavila ga policija, a nakon provjere oduzeli mu auto i ispisali ogromnu kaznu Zaplijena marihuane u Kaštelima Zaplijena u Kaštelima Spazio policiju pa krenuo bježati: Nije stigao daleko, a kod sebe je imao veću količinu droge

'Imate organizaciju koja zna da će imati nekoliko mjeseci za popis robe, slično kao i bilo koji legalan posao koji ima evidentiranu robu i prodaju je kako mogu', rekao je agent Derek Benner. Dodao je kako je otkriće 550 metara dugog tunela rezultiralo zaplijenom čak 32 tona marihuane, koja na ulici vrijedi 53 milijuna američkih dolara.

Vlasti su osim toga pronašle još 17 tona marihuane u skladištu u San Diegu, gotovo 12 tona u kamionima u Los Angelesu i oko četiri tone u Meksiku.

Za izgradnju tunela poput onih koje koriste krijumčari drogama potrebno je oko šest mjeseci do godine dana.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene